Zandstralen metaal

Voor het professioneel laten zandstralen van metaal kunt u bouwen op de kwaliteit en flexibiliteit van Lakkerij J. & P. De Groof. Het zandstralen van metaal is een toepassing die steeds vaker voorkomt in België. Het is een toepassing die onder andere gebruikt wordt om roest of oude laklagen te verwijderen. Daarna kan het materiaal afgewerkt worden. Dit geheel kunt u overlaten aan Lakkerij J.& P. De Groof.

Roest of andere onregelmatigheden verwijderen door middel van het zandstralen van metaal

De medewerkers van Lakkerij J.&P. de Groof maken regelmatig gebruik van de methode zandstralen voor onder andere metaal. Hierbij worden korrels onder hoge druk op een object geblazen, waardoor roest of andere onregelmatigheden die er door oppervlakkig schuren niet vanaf zijn gegaan van het oppervlak verwijderd. Het resultaat is een object dat er haast weer uitziet als nieuw. Ook de afwerking met lak of een coating kunt u bij Lakkerij J.& P. De Groof laten verzorgen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het zandstralen van metaal? Neemt u dan gerust eens contact met ons hierover op. Dat kan door het contactformulier op onze website in te vullen of door even met ons te bellen. Wij zijn te bereiken via 03/828.90.45.

 

Meer informatiepagina's:

Zandstralen meubels | Zandstralen trappen | Metalen lakken | Radiatoren lakken | 2 komponent lak |

Back to Top