Zandstralen

Lakkerij J. & P. De Groof is gespecialiseerd in zandstralen als ook poederlakken en natlakken. Zandstralen kan op diverse soorten materiaal gebeuren. De meest gestelde vraag die wij bij Lakkerij J.& P. De Groof krijgen over zandstralen is of het gebruikt kan worden om een logo of tekening op een materiaal te plaatsen. Het antwoord daarop is dat dit zeker mogelijk is.

Zandstralen op glas, spiegel, marmer en plexi

Zandstralen is mogelijk op objecten die van glas, marmer of plexiglas zijn. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt te noemen. De mogelijkheden zijn natuurlijk wel afhankelijk van het soort materiaal en wat erop gezet moet worden. Wij bespreken deze mogelijkheden graag met u. Er zijn verschillende opties; wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het poederlakken en natlakken van verschillende objecten, die ook beiden hun voor- en nadelen hebben.

Langskomen in onze vestiging

Komt u daarom gerust eens bij ons langs om alle mogelijkheden omtrent zandstralen te ontdekken. Onze medewerkers weten er alles van en kunnen daarom al uw vragen beantwoorden. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 7:30 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur geopend en op vrijdag van 7:30 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:00 uur. U vindt ons aan de Smallandlaan 23 in Hoboken. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 03/828 90 45.

 

Meer informatiepagina's:

Zandstralen deuren | Zandstralen kunststof | Zandstralen metaal | Zandstralen meubels | Zandstralen trappen |

Back to Top