Zandstraalwerken

Alle soorten zandstraalwerken kunt u laten verzorgen door Lakkerij J. & P. De Groof. Al ruim 100 jaar staat ons bedrijf bekend om getoonde kwaliteit, service, flexibiliteit en klantgerichtheid. Wij zorgen altijd voor een service op maat en u kunt bij ons altijd uitgaan van de beste kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst!

Zandstraalwerken van de hoogste kwaliteit

Lakkerij J. & P. De Groof kan alle typen zandstraalwerken op zeer vakkundige wijze uitvoeren. Een grote diversiteit aan materialen, waaronder glas, spiegel, marmer en hout, zijn door ons volledig naar wens te zandstralen. De mogelijkheden zijn op dit gebied vrijwel eindeloos! Zo kunnen wij uw materiaal via deze methode ook voorzien van bijvoorbeeld een logo of tekening. Voor ieder type materiaal hebben wij het perfecte straalmateriaal in huis. Op deze manier kunnen wij voor alle zandstaalwerken de hoogste kwaliteit garanderen, zonder dat het materiaal tijdens de werkzaamheden vervormt.

Kom langs!

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die wij bieden op het gebied van zandstraalwerken? Bezoek dan onze vestiging in Hoboken, waar één van onze medewerkers u onder het genot van een kopje koffie een overzicht kan geven over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn echter ook te bereiken via telefoonnummer 03/828 90 45 of e-mailadres info@lakkerijdegroof.be.

 

Meer informatiepagina's:

Zandstralen | Zandstralen deuren | Zandstralen kunststof | Zandstralen metaal | Zandstralen meubels |

Back to Top