Verroest metaal spuiten

Verroest metaal laat u deskundig spuiten door Lakkerij J. & P. De Groof. Al meer dan 100 jaar staat ons spuitbedrijf voor kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Verroest metaal laten spuiten

Lakkerij J. & P. De Groof kan verroest metaal volledig naar wens spuiten. Ons bedrijf is al vele jaren een hoogwaardige spuiterij, met specialisaties op het gebied van zowel poeder- als natlakken. Onze ervaren medewerkers kunnen met behulp van deze toonaangevende methoden diverse soorten lak op verroest metaal spuiten. In ons rijke aanbod vindt u zeker de lak die het beste past bij uw wensen en bij de metaalsoort. Wij geven u uiteraard met genoegen advies over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Nadat de ideale lak is gevonden, wordt deze door ons snel en zorgvuldig  aangebracht op het verroeste metaal zonder dat het materiaal daarbij ook maar enigszins vervormt. Zo leveren wij u te allen tijde het beste resultaat!

Kom langs

Wilt u een object van verroest metaal laten spuiten zodat het weer als nieuw wordt? Kom dan eens langs bij onze vestiging te Hoboken. Hier vertellen onze medewerkers u graag meer over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 03/828 90 45 of stuur een e-mail naar info@lakkerijdegroof.be.

 

Meer informatiepagina's:

Zandstraalwerken | Zandstralen | Zandstralen deuren | Zandstralen kunststof | Zandstralen metaal |

Back to Top