Stralen metaal

Voor het stralen van metaal gebruikt Lakkerij J. & P. De Groof de meest unieke en professionele methoden. Wij hebben al 100 jaar onze sporen verdiend door onze getoonde kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit. U kunt bij ons terecht voor poederlakken, natlakken en het stralen van tekeningen en logo’s op verschillende objecten.

Het professioneel laten stralen van metaal

Het stralen van metaal is door de jaren heen een specialiteit geworden voor Lakkerij J. & P. De Groof. Omdat onze medewerkers continu bezig zijn met bijscholing en opvolging op het gebied van techniek en milieu, zijn zij op de hoogte van de nieuwste en recente straalmethoden, die wij op vakkundige wijze kunnen toepassen op iedere soort metaal. Omdat wij tevens voor ieder materiaal het ideale straalmiddel in huis hebben, kunnen wij u een topresultaat garanderen. Na het stralen, kunnen wij het metaal uiteraard ook poeder- of natlakken naar wens. Hierbij kunnen wij zelfs de meest extreme wensen in vervulling laten gaan.

Contact opnemen met onze lakkerij

Schakel direct Lakkerij J. & P. De Groof in voor het stralen van metaal, door te bellen naar 03/828 90 45 of te mailen naar info@lakkerijdegroof.be. U bent van harte welkom om eens langs te komen in vestiging te Hoboken, waar één van onze medewerkers u graag voorlicht over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

 

Meer informatiepagina's:

Stralen poedercoaten | Trap lakken | Verroest metaal lakken | Verroest metaal spuiten | Zandstraalwerken |

Back to Top