Ma / do : 7u30 / 12u00 – 12u30 / 17u00
Vr : 7u30 / 12u00 – 12u30 / 16u00 Za / zo : gesloten

Uw coating probleem

onze zorg

Contacteer ons

Lakkerij J.& P. De Groof - Hoboken - Over ons
Lakkerij J.& P. De Groof - Hoboken - Over ons
Lakkerij J.& P. De Groof - Hoboken - Over ons
Lakkerij J.& P. De Groof - Hoboken - Over ons

Een familiebedrijf gespecialiseerd in spuitwerken

Bent u op zoek naar een specialist in poederlakken? Wenst u bepaalde objecten te coaten? Wilt u MDF lakken of andere werken laten uitvoeren? Voor al uw spuitwerken in Hoboken is er maar één adres. Bij het familiebedrijf Lakkerij J&P De Groof hebben ze de ervaring en expertise die u nodig heeft. Deze firma is de partner die u zoekt.

Meer dan 100 jaar ervaring

Deze firma bestaat al meer dan 100 jaar en inmiddels staat al de vijfde generatie aan het roer. Poederlakkerij J&P De Groof is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in alles wat met poederlakken te maken heeft. Zij zijn de koplopers in Hoboken op het gebied van poederlakkerij en het aanbrengen van andere soorten coatings. Zo kunt u ook bij deze specialisten terecht voor natlakken en stralen. Zelfs voor het aanbrengen van bijvoorbeeld logo’s of teksten op verschillende objecten, staan zij met hun vakkennis voor u klaar. Service, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn hierbij zeer belangrijk. Zij houden zich voornamelijk bezig met natlakken, poederlakken en korundstralen.

Moderniseren en bijscholen

Al meer dan 100 jaar is J&P De Groof een familiale KMO in Hoboken. Natuurlijk waren de verftechnieken tientallen jaren geleden anders dan nu. Door steeds te moderniseren en bij te scholen zijn deze experten toch up to date gebleven met de hedendaagse milieuwetgevingen en technieken. Op die manier kunnen zij het lakken van uw meubels professioneel en met de modernste technieken uitvoeren. Bent u benieuwd wat dit bedrijf in spuitwerken en meer voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen.