Radiatoren lakken

Wilt u graag uw radiatoren laten lakken, schakel dan de expertise van Lakkerij J. & P. De Groof in. Wij zijn al meer dan 100 jaar bezig in deze dynamische branche, en hebben dan ook de nodige kennis en kunde opgebouwd om uw radiatoren professioneel te kunnen lakken. Wij hebben klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan en zorgen dan ook altijd voor een dienstverlening op maat.

Radiatoren geheel naar wens laten lakken

Wilt u uw radiatoren geheel naar wens laten lakken, dan kan dit bij Lakkerij J. & P. De Groof. Wij adviseren u graag over de juiste vorm van lakken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het natlakken van uw radiatoren; hierbij wordt vloeibare verf, in elke gewenste kleur, verneveld op het object na toevoeging van perslucht. Bij poederlakken wordt juist gebruik gemaakt van negatief geladen poeder dat na toevoeging van perslucht op een positief geladen object verstoven wordt. Deze wordt daarna in een oven uitgesmolten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van het laten lakken van radiatoren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen door te bellen naar 03/828 90 45, of naar ons bezoekadres in Hoboken komen. 

 

Meer informatiepagina's:

2 komponent lak | Aluminium lakken | Coaten | Glas zandstralen | Hout lakken |

Back to Top