Prijs poederlakken

De prijs van poederlakken weegt niet op tegen de voordelen. Het is namelijk altijd goedkoper dan wanneer u een product moet vervangen omdat de integriteit is aangetast door roest of andere corrosieve invloeden. Bij Lakkerij J. & P. de Groof kunnen wij diverse materialen voorzien van een poedercoating, waardoor ze beschermd zijn én blijven tegen weersinvloeden en andere factoren die schadelijk kunnen zijn voor het materiaal. De prijs van poederlakken hangt af het materiaal waarop u de coating aan wilt laten brengen.

Neem contact met ons op voor de prijs van poederlakken

Als u wilt weten welke prijs u betaalt voor het poederlakken van materialen of producten, kunt het best contact opnemen met Lakkerij J. & P. de Groof. U kunt met een van onze medewerkers bespreken wat de kosten zijn voor het product dat u wilt laten bewerken. Buiten de prijs hangen er nog een paar voorwaarden vast aan het poederlakken:

  • Poederlakken houdt in dat verf in poedervorm wordt verstoven over het materiaal, waarna de verf op 180 graden in de oven wordt gesmolten. Het product moet dus wel bestand zijn tegen deze temperaturen;
  • Deze oven is 6 meter lang, 1,5 meter hoog en 1,3 meter diep. De afmeting van uw product kan een beperkende factor zijn voor deze manier van bewerken.

Tegen een schappelijke prijs zorgt poederlakken ervoor dat uw product beschermd blijft tegen corrosie, welke ontstaat door extreme weersinvloeden. Daarbij is het proces heel milieuvriendelijk. Wilt u meer weten over de prijs van poederlakken? Belt u ons dan op telefoonnummer 03 828 90 45 om de mogelijkheden door te spreken of vul ons contactformulier in.

Back to Top