Ma / do : 7u30 / 12u00 – 12u30 / 17u00
Vr : 7u30 / 12u00 – 12u30 / 16u00 Za / zo : gesloten

Uw coating probleem

onze zorg

Contacteer ons

Lakkerij J.& P. De Groof - Hoboken - Poederlakken
Lakkerij J.& P. De Groof - Hoboken - Poederlakken
Lakkerij J.& P. De Groof - Hoboken - Poederlakken
Lakkerij J.& P. De Groof - Hoboken - Poederlakken

De poederlakkerij die u zoekt

Lakkerij J&P De Groof is een gespecialiseerde poederlakkerij in Hoboken. Poederlakken is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan het werkstuk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt. Voor deze specifieke techniek kunt u rekenen op deze gespecialiseerde lakkerij.

Familiebedrijf met vele troeven

Poederlakkerij J&P De Groof is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in alles wat met poederlakken te maken heeft. Zij zijn de koplopers in Hoboken op het gebied van poederlakkerij en het aanbrengen van andere soorten coatings. Zo kunt u ook bij deze specialisten terecht voor natlakken en stralen. Zelfs voor het aanbrengen van bijvoorbeeld logo’s of teksten op verschillende objecten, staan zij met hun vakkennis voor u klaar. Service, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn hierbij zeer belangrijk. Zij houden zich voornamelijk bezig met natlakken, poederlakken en korundstralen.

Eindcontrole

Na het aanbrengen van de coating voeren deze experts een eindcontrole uit. Zo bent u zeker van de duurzaamheid en de kwaliteit van het poederlakken. Tijdens deze controle hebben zij speciale aandacht voor de volgende elementen in het coatingproces zodat u verzekerd bent van een uitstekend eindresultaat:

  • De laagdikte
  • De glans
  • De hechting

Meer weten?

Wilt u meer weten over poederlakkerij J&P De Groof of over de toegepaste werkwijze? Kijk dan gerust verder rond op deze website. Indien u contact wenst op te nemen, kunt u het contactformulier invullen, bellen of mailen. Bedrijfsleider Bart De Groof verwelkomt u ook graag in de firma zelf.