Poederlakken

Lakkerij J.&P. De Groof is een specialist op het gebied van poederlakken, natlakken en stralen van objecten. Poederlakken is een term die u steeds vaker hoort als toepassing op verschillende objecten. Het is een handige methode voor het verven van verschillende objecten en ondergronden. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van deze methode? Daar heeft Lakkerij J.&P. de Groof het antwoord wel op.

Voor- en nadelen van poederlakken

Bij Lakkerij J.&P. de Groof maken wij namelijk geregeld gebruik van poederlakken op diverse objecten, zoals meubels en deuren. Het grote voordeel van poederlakken is dat er vrijwel geen oplosmiddelen vrijkomen, waardoor het een zeer milieuvriendelijk proces is. En daarnaast biedt het weerstand tegen extreme weersinvloeden. Een nadeel van poederlakken is dat er geen speciale effecten mee bereikt kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld wel met natlakken, waar wij bij Lakkerij J. & P. De Groof ook gespecialiseerd in zijn.

Mogelijkheden bespreken

Hebt u een object dat u wilt laten poederlakken? Komt u dan gerust eens een keer bij ons langs met dit object. Wij bespreken graag met u welke mogelijkheden er allemaal zijn, en dan kunt u zelf bepalen wat u ermee wilt laten gebeuren. U vindt ons in Hoboken aan de Smallandlaan 23. Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend van 07.30 tot 12.00 uur en van 12.40 tot 17.00 uur. Op vrijdag verwelkomen we u graag  van 07.30 tot 12.00 en 12.30 tot 16.00 uur. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 03/828.90.45.

 

Meer informatiepagina's:

Poederlakkerij | Raam laten lakken | Raam coaten | Straalbedrijf | Straalwerk |

Back to Top