Poedercoaten metaal

Het poedercoaten van metaal vergt een speciale techniek en speciale apparatuur die u alleen vindt bij een professioneel bedrijf. Lakkerij J. & P. de Groof heeft hiervoor de kennis en de materialen in huis. Middels een elektrostatisch verfproces wordt de verf in poedervorm op het metaal aangebracht. Daarna gaat het poedercoaten verder door het metaal in de oven te zetten en de verf te laten smelten. Het resultaat is een strakke coating die het metaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. Wacht dus niet langer en kom voor het poedercoaten van metaal naar onze vestiging in Hoboken, Antwerpen.

Vrijwel ieder voor van poedercoaten van metaal is mogelijk

Bij onze lakkerij hebben wij de beschikking over een grote oven waar wij het poedercoaten van grote stukken metaal kunnen verzorgen. Wat wij nog meer aanbieden is een grote verscheidenheid aan verschillende verfpoeders voor het aanbrengen de coating om een zo goed mogelijke bescherming te bieden aan het metaal. In ons assortiment zijn de volgende verfpoeders opgenomen:

  • Epoxypoeders;
  • Epoxy-polyesterpoeders
  • Polyesterpoeders;
  • Structuurpoeders.

Welk van deze opties het meest geschikt is voor het metaal dat u wilt laten poedercoaten hangt af van de gebruiksdoeleinden van het voorwerp. Wilt u meer informatie over het poedercoaten van metaal door J. & P. de Groof? Belt u ons dan op telefoonnummer 03 828 90 45 of kom lang op onze vestiging aan de Smallandlaan 23, te Hoboken.

Back to Top