Poedercoaten

Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij staal, verzinkt staal en aluminium gecoat kunnen worden in de kleur die u wenst; de mogelijkheden zijn eindeloos bij Lakkerij J.&P. De Groof. Het is breed toepasbaar, waardoor het voor zowel binnen- als buitenobjecten gebruikt kan worden. Lakkerij J.& P. De Groof voert graag het poedercoaten van objecten en/of producten voor u uit.

Poedercoaten: breed toepasbaar

Bij Lakkerij J.& P. De Groof vinden we poedercoaten een goede methode. Waarom? Het is slag- en slijtvast, het is kleurrijk en esthetisch en misschien wel het belangrijkste: een poedercoating heeft een lange levensduur. Daarnaast is deze methode zeer breed toe te passen. Het kan gebruikt worden voor tuinhekken, deuren maar ook voor fietsenrekken en geluidsschermen. Geen wonder dat dit een veelgebruikte methode is. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om uw objecten te laten natlakken. Wat voor uw objecten en toepassing de beste keuze is, is afhankelijk van een aantal aspecten. Wij adviseren u hier graag over en denken graag met u mee. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Mogelijkheden bespreken

Hebt u een object of product dat u wilt laten poedercoaten? Komt u dan gerust eens bij ons langs om alle mogelijkheden te bespreken. U vindt Lakkerij J. & P. De Groof aan de Smallandlaan 23 te Hoboken. U Kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 03/828.90.45.

 

Meer informatiepagina's:

Poederlakken | Poederlakkerij | Raam laten lakken | Raam coaten | Straalbedrijf |

Back to Top