Natlakken

Natlakken is het aanbrengen van een of meerdere verflagen, dit kunt u laten uitvoeren door de specialisten van Lakkerij J.&P. De Groof. Deze methode kan op vrijwel alle materialen worden toegepast. Uiteraard komt er in de praktijk wel wat meer bij kijken dan alleen maar het aanbrengen van verflagen. Bij Lakkerij J.& P. De Groof kunnen we vele verschillende materialen perfect afwerken met de techniek natlakken.

Natlakken afhankelijk van materiaal en wensen

Een van de voorwaarden om te kunnen natlakken, is dat het product goed voorbehandeld dient te worden. Welke voorbehandeling we bij Lakkerij J.& P. De Groof toepassen, is geheel afhankelijk van het materiaal en van uw wensen. Een kunststof object vraagt om een andere toepassing dan bijvoorbeeld een houten object. Maar met elk soort object weten wij wel raad.

Meer informatie over natlakken?

Wilt u meer informatie over natlakken en welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neemt u dan  contact met ons op via ons contactformulier. Dan hoort u daarna zo spoedig mogelijk iets van ons. Of belt u even naar ons via telefoonnummer 03/828.90.45. Wij adviseren u graag over het natlakken van uw objecten en de mogelijkheden hierover. U bent tijdens onze openingstijden ook welkom in onze vestiging in Hoboken. 

 

Meer informatiepagina's:

Non ferro | Poedercoaten | Poederlakken | Poederlakkerij | Raam laten lakken |

Back to Top