Meubels schilderen

Door uw meubels te schilderen kunt u ze, mits dit goed wordt gedaan, er als nieuw uit laten zien. Het kan uw oude interieur een compleet nieuw aangezicht geven zonder dat u een smak geld kwijt bent aan nieuwe meubels. Nogmaals, dan moet het wel goed gebeuren natuurlijk. Voor een strakke verflaag kunt u uw meubels dan ook het beste naar een vakman brengen die veel ervaring heeft met het schilderen van meubels. In Hoboken, onder de rook van Antwerpen, kunt u Lakkerij J. & P. de Groof vinden. Bij ons bedrijf hebben wij meer dan een eeuw aan ervaring met het schilderen van meubels en wij hebben onze technieken inmiddels zodanig ontwikkeld dat uw meubels er na een behandeling bij Lakkerij J. & P. de Groof weer als nieuw uitzien.

De voordelen van meubels schilderen bij Lakkerij J. & P. de Groof

Een van de grootste voordelen is natuurlijk al genoemd. U geeft een nieuwe uitstraling aan uw woonkamer of slaapkamer zonder nieuwe meubels te moeten kopen. Ook voor uw tuinmeubelen kunt u overigens bij ons terecht. Andere voordelen wanneer u uw meubels bij ons laat schilderen zijn:

  • Onze lak kan op vrijwel ieder product worden aangebracht dus u kunt al uw meubels bij één bedrijf onder brengen;
  • Onze techniek van het natlakken zorgt voor een zeer strak en streepvrij effect dat er zeer mooi uitziet;
  • Wij kunnen vrijwel iedere kleurcombinatie voor u maken dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u ook uw meubels laten schilderen of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 03 828 90 45.

Back to Top