Meubels lakken

Meubels lakken is een interessante optie voor mensen die een verfrissing van het interieur willen, maar er nog niet aan toe zijn om volledig nieuwe meubels willen kopen . Bij het lakken van uw meubels is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf met ervaring. Het gaat hier om vakmanschap dat wordt gevormd door kennis en innovatie. Kies daarom voor Lakkerij J.& P. de Groof. Deze professionals hebben meer dan 5 generaties aan ervaring in het lakken van meubels. Door de jaren heen hebben wij onze kennis gecombineerd met moderne verftechnieken. Wacht dus niet langer en kom lang bij onze vestiging in Hoboken.

Meubels lakken, natlak of poederlak?

Wat voor lak we bij Lakkerij J.& P. de Groof gebruiken is afhankelijk van het soort meubels dat u wilt laten lakken. Wij maken gebruik van de volgende technieken voor het lakken van uw meubels:

  • Natlakken: de verf wordt verneveld op het meubelstuk en kan op vrijwel ieder werkstuk worden toegepast;
  • Poederlakken: de verf wordt in poedervorm over het meubelstuk verstoven en wordt daarna gesmolten.

Poederlakken is dus niet bedoeld voor uw houten meubels, maar voor tuinmeubels en hekwerken is dit de meest duurzame optie. Al onze technieken zijn overigens afgestemd op de geldende milieuwetgeving. Wilt u ook uw meubels laten lakken en ze een geheel nieuw aanzicht geven? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 03 828 90 45.

Back to Top