Metaalspuiten

Metaalspuiten laat u doen door Lakkerij J. & P. De Groof! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het lakken, spuiten en stralen van objecten, onder andere dus het metaalspuiten. Met onze jarenlange ervaring, wij bestaan namelijk al meer dan 100 jaar, kunnen wij op een professionele manier al uw objecten metaalspuiten, zodat ze eruit zien alsof ze van metaal gemaakt zijn.

Wij kunnen al uw objecten metaalspuiten

Metaalspuiten is een vak apart en vereist heel wat expertise. Gelukkig kunt u dit met een gerust hart overlaten aan Lakkerij J. & P. De Groof. Wij gebruiken een speciale harde metaalcoating, Verometal, die vooral metaalpoeder bevat. Deze wordt gemengd met bindmiddel en een reactor, en daardoor vormt zich een vloeibare, koude metaalvorm. Dit kan elke vorm van metaal zijn: van brons tot goud en van ijzer tot zink.

Onze service

Naast dat wij erg veel ervaring en expertise hebben op het gebied van metaalspuiten, zijn we ook erg servicegericht. We zijn namelijk erg flexibel en denken in oplossingen. We gaan geen uitdaging uit de weg en werken erg klantgericht. Neem eens contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden op het gebied van metaalspuiten, poederlakken en natlakken. Heeft u nog vragen over onze diensten en service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 03 828 90 45.

 

Meer informatiepagina's:

Meubels stralen | Natlakken | Non ferro | Poedercoaten | Poederlakken |

Back to Top