Metaallakken Antwerpen

Al uw objecten kunt u laten metaallakken door Lakkerij J. & P. De Groof in Antwerpen. Wij zijn al meer dan honderd jaar expert op het gebied van metaallakken, poederlakken en natlakken, wij zijn namelijk opgericht in 1896 en inmiddels heeft de vijfde generatie al de leiding. Wij blijven up-to-date van alle moderne technieken op het gebied van metaallakken en zorgen ervoor dat we u altijd de beste kwaliteit en service kunnen bieden.

Uw objecten laten metaallakken door Lakkerij J. & P. De Groof in Antwerpen

Wij metaallakken alles wat u wenst in onze vestiging in Antwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het lakken van schuim, hout, kunststof, beton, aardewerk, karton en zelfs papier! Het metaallakken gebeurt met een natte lak bij ons in de werkplaats in Antwerpen. Na behandeling van deze coating krijgt het alle kenmerken van metaal; het glanst en geleidt zelfs warmte. Daarna kunnen de metalen op verschillende manieren afgewerkt worden. Ze kunnen worden voorzien van een satin gloss, groene oxidatie, roesting of worden gepatineerd, met of zonder strepen. Zo heeft uw object altijd het uiterlijk dat u wenst.

Onze openingstijden

Van maandag tot en met donderdag kunt u bij ons terecht van 07.30 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij geopend van 07.30 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Heeft u vragen over het metaallakken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar 03 828 90 45.

 

Meer informatiepagina's:

Metaalspuiten | Meubels stralen | Natlakken | Non ferro | Poedercoaten |

Back to Top