Metaallakken

Heeft u objecten die graag wilt laten metaallakken, dan kan Lakkerij J. & P. De Groof dit voor u regelen. Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit en werken erg klantvriendelijk omdat wij altijd naar de beste service streven en flexibel zijn; wij denken mee met de klant. Wij zijn gespecialiseerd in metaallakken, poederlakken en natlakken.

Het metaallakken van verschillende objecten

Als u graag wil dat verschillende objecten de eigenschappen van metaal krijgen, dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten metaallakken. De objecten die wij voor u kunnen metaallakken zijn onder andere: glas, karton, kalk, papier, leder, beton, hout en gips. De metaalcoating die gebruikt wordt is Verometal. Dit is een coating die voornamelijk bestaat uit metaalpoeder en kan ervoor zorgen dat uw objecten de eigenschappen van verschillende metaalsoorten krijgen zoals die van onder andere brons, messing, zink, ijzer, goud en roestvrijstaal. De objecten kunnen vervolgens op verschillende manieren afgewerkt worden.

Het stralen van tekeningen en logo’s

Naast metaallakken kunnen wij ook objecten voor u stralen. Dit doen wij voornamelijk als voorbehandeling van de objecten, voordat deze geverfd worden. Op deze manier ontstaat er een betere hechting tussen de verflaag en het object. Het is ook mogelijk om logo’s en tekeningen in uw glas of spiegel te laten stralen. Bel voor meer informatie naar 03 828 90 45.

 

Meer informatiepagina's:

Metaallakken Antwerpen | Metaalspuiten | Meubels stralen | Natlakken | Non ferro |

Back to Top