Metaallak

Als u op zoek bent naar een goede metaallak, dan kunt u aankloppen bij Lakkerij J. & P. De Groof. Wij zijn een echt ambachtelijk familiebedrijf en bestaan al meer dan 100 jaar! Begonnen in 1896, en nu wordt ons bedrijf al door de vijfde generatie De Groof gerund. Natuurlijk waren de manieren van lakken en bepaalde verftechnieken 100 of 50 jaar geleden anders dan nu en is de techniek er erg op vooruit gegaan. Wij hebben de juiste ervaring en zijn up-to-date met alle nieuwe milieuwetgevingen en technieken.

De werking van metaallak

Metaallak wordt in een natte vorm aangebracht. Bij de natte vorm van metaallak, ook wel natlakken genoemd, wordt er vloeibare verf verneveld op een werkstuk na de toevoeging van perslucht. Hierbij heeft u een onbeperkte keuze en doordat hier geen oven voor nodig, is kan het op bijna elk onderdeel worden toegepast. Wilt u bepaalde objecten voorzien van een metaallak? Dan kunnen wij deze voorzien van een poedercoating van metaalpoeder. Zowel elektrostatisch, pneumatisch als HVLP behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over het laten lakken van uw metaal, dan kunt u altijd bellen naar 03 828 90 45. Wij beantwoorden uw vraag en helpen u graag verder. 

 

Meer informatiepagina's:

Metaallakken | Metaallakken Antwerpen | Metaalspuiten | Meubels stralen | Natlakken |

Back to Top