Metaalcoating

Lakkerij J. & P. De Groof kan al uw materialen voorzien van een goede en mooie metaalcoating. Wij hebben de juiste ervaring en expertise om uw materialen op een professionele en kwalitatief hoge manier te voorzien van een metaalcoating. Wij bestaan namelijk al meer dan 100 jaar en inmiddels staat de vijfde generatie al aan het roer. Ondanks dat wij al meer dan honderd jaar bestaan, zijn wij op de hoogte gebleven van milieuwetten en gebruiken wij de nieuwste technieken om uw metaalcoating aan te brengen.

Verometal Metaalcoating

Wij maken gebruik van VeroMetal Metaalcoating, waarmee wij nagenoeg ieder oppervlak in welke vorm dan ook een metalen afwerking geven. Het is een harde en kwalitatief hoge metaalcoating die voornamelijk uit echt metaalpoeder bestaat. Door deze te mengen met een bindmiddel en reactor, ontstaat een koud vloeibaar metaal. Zo kan het lakken of spuiten op een ondergrond naar keuze aangebracht worden. Nadat er een object voorzien is van een metaalcoating ziet het er niet alleen uit als metaal, maar krijgt het ook alle eigenschappen ervan. Zo glanst het hetzelfde en geleidt het warmte ook op dezelfde manier als metaal.

Uw objecten geverfd in elke mogelijke kleur

Naast het toepassen van metaalcoating op verschillende objecten, verven wij ook verschillende objecten. Dit kan gebeuren door middel van poederlakken of natlakken, afhankelijk van het soort object. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw objecten precies in de juiste kleur gelakt zijn! Wacht niet langer en bel voor meer informatie naar 03 828 90 45.

 

Meer informatiepagina's:

Metaallak | Metaallakken | Metaallakken Antwerpen | Metaalspuiten | Meubels stralen |

Back to Top