MDF lakken

MDF lakken is een specialisatie van Lakkerij J.& P. De Groof te Hoboken. Met zeer hoogwaardige laksoorten werken wij MDF op een perfecte wijze af. U kunt bij Lakkerij J.& P. De Groof terecht voor het afwerken van één stuks, maar ook voor seriewerk. Wij zijn namelijk erg klantgericht en flexibel en streven altijd naar het beste resultaat om u volledig van dienst te kunnen zijn.

Goed schuren voor het MDF lakken

Een van de specialiteiten van Lakkerij J.& P. De Groof is MDF lakken. Het is een techniek die specifieke kennis en ervaring vereist. De basis is het goed schuren van het materiaal om een goede hechting te bewerkstelligen. Ook de laagdikte vereist een specifieke techniek. Lakkerij J.& P. De Groof kan MDF perfect bewerken en lakken.

Meer informatie en contact opnemen

Indien u vragen hebt over ons of onze werkwijze op het gebied van MDF lakken, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via  telefoonnummer :03/828.90.45 U kunt ons ook bezoeken. Wij zijn gevestigd in Industriezone Polderstad Smallandlaan 23 te Hoboken. Houd u wel rekening met onze openingstijden:

Maandag tot en met donderdag van 7:30 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur.

Vrijdag van 7:30 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:00 uur.

 

Meer informatiepagina's:

Metaalcoating | Metaallak | Metaallakken | Metaallakken Antwerpen | Metaalspuiten |

Back to Top