MDF hoogglans lakken

MDF hoogglans lakken worden gebruikt om onder andere meubels mee af te werken bij Lakkerij J.&P. De Groof. Lakkerij J.&P. De Groof houdt zich al 100 jaarbezig met coatings. U kunt hierbij denken aan 2K-natlakken, polyurethaanlakken of vernissen. Wij hebben kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan en bespreken graag uw wensen om u volledig van dienst te kunnen zijn.

Groot of klein meubel MDF hoogglans lakken

MDF hoogglans lakken is een van de werkzaamheden waar we ons bij Lakkerij J.&P. de Groof dagelijks mee bezighouden. Of u nu een groot of een klein meubel hebt dat deze techniek nodig heeft: het maakt voor ons geen verschil. Wij zorgen ervoor dat het er na afloop prachtig uitziet. U kunt bij ons terecht met één product maar ook een serie.

Langskomen in onze vestiging

Op deze website kunt u zien wat wij voor u kunnen betekenen op bijvoorbeeld het gebied van MDF hoogglans lakken. U kunt ons natuurlijk ook bezoeken. U vindt ons in Industriezone Polderstad Smallandlaan 23 te Hoboken Wij zijn maandag tot en met donderdag van 7:30 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur geopend en op vrijdag van 7:30 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:00 uur. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar 03/828 90 45.

 

Meer informatiepagina's:

MDF lakken | Metaalcoating | Metaallak | Metaallakken | Metaallakken Antwerpen |

Back to Top