Lakkerij België

U zoekt een hoogwaardige lakkerij in België: Lakkerij J. & P. De Groof heeft al meer dan 100 ervaring op het gebied van poederlakken, natlakken, stralen en het lakken van meubels. Bovendien zorgen wij ervoor dat wij door voortdurende opvolging en bijscholing op techniek en milieu altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Onze speerpunten zijn kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Werkzaamheden van onze lakkerij in België

Lakkerij J. & P. De Groof is al meer dan 100 jaar actief als professionele lakkerij in België. Wij zijn in te schakelen voor onder meer de volgende werkzaamheden:

Voor ieder van deze werkzaamheden beheersen wij de meest verfijnde methoden zodat wij u een resultaat van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Uw wensen en eisen zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Door onze onbegrensde mogelijkheden kunnen wij u altijd een product leveren dat volledig aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften. Mede hierdoor heeft Lakkerij J. & P. De Groof in België de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd.

Contact met ons opnemen

Kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit maken van Lakkerij J. & P. De Groof dé lakkerij van België. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden! Kom eens langs in onze vestiging te Hoboken en vertel ons uw wensen. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die wij hebben te bieden. Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken via 03/828 90 45.

 

Meer informatiepagina's:

MDF hoogglans lakken | MDF lakken | Metaalcoating | Metaallak | Metaallakken |

Back to Top