Ma / do : 7u30 / 12u00 – 12u30 / 17u00
Vr : 7u30 / 12u00 – 12u30 / 16u00 Za / zo : gesloten

Uw coating probleem

onze zorg

Contacteer ons

Henry's House
stalen onderstellen in 2 laag poederlak roest effect
Toogpunt
VeroMetal koper + brons met zwarte patina
Laborex
straal- en reinigingsmachines natlakken Ral 7035 en 5002 structuur
New Dimension Lighting
verlichtingsarmaturen poederlak zwart
Toogpunt
VeroMetal koper + brons met zwarte patina
Henry's House
stalen tafelonderstel mat zwart poederlak

De partner die u zoekt in poederlakken en spuitwerken te Hoboken vindt u bij
Lakkerij J&P De Groof

Lakkerij J.& P. De Groof

Bent u op zoek naar een lakkerij in Hoboken? Houdt u van het resultaat na zandstralen van uw spiegels en glas? Of zijn er andere zaken zoals metaallakken waarvoor u een vakman wilt inschakelen? Lakkerij J&P De Groof is een familiale KMO die reeds 100 jaar haar sporen heeft verdiend in de voortdurende opvolging en bijscholing in techniek en milieu.

Grootste troeven

De slogan van deze lakkerij in Hoboken klinkt als muziek in de oren. “Uw coatingprobleem is onze zorg, waarvoor wij zeker een oplossing vinden.” Het spreekt dus voor zich dat deze firma een klantgerichte aanpak hoog in het vaandel draagt. Een flexibele communicatie gecombineerd met een kwalitatieve service zorgt voor het allerbeste eindresultaat. De voornaamste troeven van Lakkerij J&P De Groof zijn:

  • Het bieden van kwaliteit
  • Een uitstekende service
  • Een klantgerichte aanpak
  • Flexibiliteit en een vlotte communicatie
  •  …

Waaier aan diensten

Bij deze lakkerij kan u terecht voor alles wat met spuitwerken en poederlakken te maken heeft. De waaier aan diensten is eindeloos en de kwaliteit wordt steeds verzekerd. Door regelmatig opleidingen en bijscholingen te volgen is het team steeds in kennis van de allernieuwste technieken en milieuwetgeving. U kan hier terecht voor:

Bent u benieuwd wat deze experts voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie of een bespreking van uw wensen? Kom dan zeker even langs in het filiaal in Hoboken. U kan bovendien ook telefonisch, via mail of het contactformulier contact opnemen.

Flexibel in
communicatie