Lakkerij

Waar een lakkerij tegenwoordig allemaal aan dient te voldoen:  Lakkerij J.& P. De Groof is een veelzijdig bedrijf waar u terecht kunt voor poederlakken, natlakken en korundstralen. Wij hebben klantgerichtheid, kwaliteit, flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan en zijn u graag van dienst.

Opvolging en bijscholing bij Lakkerij J.P&P. De Groof

Lakkerij J.&P. de Groof is een familiale KMO wat al meer dan 100 jaar bestaat. In al deze jaren heeft de lakkerij haar sporen verdiend door voortdurende opvolging en bijscholing in milieu en techniek. Hierdoor zijn al onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor wij een altijd een perfect afgewerkt product voor u kunnen afleveren. U kunt in onze lakkerij terecht voor verschillende manieren van lakken, zoals bijvoorbeeld poederlakken, waarbij met perslucht negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Wij zijn er ook voor het natlakken van verschillende objecten. Hierbij wordt vloeibaar verf na toevoeging van perslucht verneveld wordt op een werkstuk. Wij adviseren u graag wanneer u een object wilt laten poederlakken of natlakken.

Website bekijken

Meer informatie over onze lakkerij en voorbeelden van de diverse mogelijkheden vindt u op deze website. Indien u vragen hebt kunt u contact met ons opnemen. U kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier of kom langs. Voor meer informatie kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 03/828.90.45.

 

Meer informatiepagina's:

Lakkerij België | MDF hoogglans lakken | MDF lakken | Metaalcoating | Metaallak |

Back to Top