Lakken van meubels

Het lakken van meubels is een dagelijkse bezigheid van de medewerkers bij Lakkerij J.& P. De Groof. Of u nu een metalen meubel of een houten meubel hebt, wij kunnen het allemaal voor u lakken in de kleur die u graag wilt hebben. Al meer dan 100 jaar zijn wij een familiale KMO. Natuurlijk waren de verftechnieken toen veel anders dan nu. Door steeds te moderniseren en bij te scholen zijn we toch op to date met de hedendaagse milieuwetgevingen en technieken en kunnen we het lakken van uw meubels professioneel en met de modernste technieken uitvoeren.  

Lakken van meubels: natlakken of poederlakken

Het lakken van meubels gebeurt bij ons natuurlijk niet allemaal op dezelfde manier. Bij houten meubels maken wij gebruik van het zogenoemde natlakken. Dat is namelijk de beste methode voor houten materialen. Bij metalen meubels, zoals bijvoorbeeld tuinmeubelen, kunnen we kiezen uit poederlakken of natlakken. Dat ligt er maar net aan welk metaal u hebt en wat uw wensen zijn.

Kom langs in onze vestiging

Voor het lakken van meubels is Lakkerij J.& P. De Groof de perfecte lakkerij. Komt u eens langs met uw meubels tijdens onze openingstijden. Dan zullen we eens kijken wat we allemaal voor u kunnen betekenen. U vindt onze adresgegevens en openingstijden op de website. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 03/828.90.45.

 

Meer informatiepagina's:

Lakkerij | Lakkerij België | MDF hoogglans lakken | MDF lakken | Metaalcoating |

Back to Top