Glas zandstralen

Glas zandstralen vereist een speciale techniek die de specialisten van Lakkerij J.&.P. De Groof uit kunnen voeren. Zandstralen is een bijzondere techniek die lijkt op etsen. Deze techniek kan zowel decoratief als industrieel toegepast worden. Ook reliëf (diep) stralen is mogelijk. Dit geeft een aparte lichtinval. Lakkerij J.& P. De Groof te Hoboken kan glas zandstralen en op die manier motieven (bijvoorbeeld uw bedrijfslogo) en reliëf aanbrengen in glas

Glas laten zandstralen door Lakkerij J.&P. De Groof

Bij Lakkerij J.&P. de Groof merken we dat bedrijven en instellingen het waarderen als hun logo of hun kenmerk op glas gezet kan worden. Dat kunnen ze dan bijvoorbeeld als relatiegeschenk weggeven. De beste methode om dit te doen is glas zandstralen. Het is een veelgebruikte methode die altijd het gewenste resultaat oplevert. Deze methode kan ook gebruikt worden om glazen deuren te voorzien van bijvoorbeeld uw logo.

Korundstralen

Op deze website kunt u voorbeelden bekijken van logo’s die op glas of marmer gezet zijn. Kijkt u daar gerust eens rond. En hebt u daarna nog vragen aan ons? Vul dan het contactformulier op deze website in of kom tijdens openingstijden eens langs. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 03/828.90.45.

 

Meer informatiepagina's:

Hout lakken | Lakken van meubels | Lakkerij | Lakkerij België | MDF hoogglans lakken |

Back to Top