Coaten

Het coaten van bijvoorbeeld machineonderdelen gaat corrosie tegen en Lakkerij J.&P. De Groof is specialist op het gebied van het coaten van diverse producten. Wij zijn een familiale KMO en hebben reeds 100 jaar onze sporen verdiend door voortdurende bijscholing en opvolging op techniek en milieu. Wij hechten erg veel waarde aan kwaliteit, klantgerichtheid, service en flexibiliteit.

Voor- en nadelen van de verschillende vormen van coaten

Lakkerij J.& P. De Groof brengt poedercoatings aan op bijvoorbeeld machine onderdelen of andere producten van voornamelijk staal. Het belangrijkste voordeel van poedercoaten is dat er vrijwel geen oplosmiddelen vrijkomen tijdens dit proces. Het coaten is daarom zeer milieuvriendelijk. Het resultaat is een zeer hoogwaardige beschermlaag. U kunt er ook voor kiezen om uw producten te laten natlakken. Dit is een andere methode waar gebruik gemaakt wordt van vloeibaar verf dat na toevoeging van perslucht verneveld wordt op een werkstuk.

De mogelijkheden van coaten

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden die Lakkerij J. & P. De Groof u te bieden heeft op het gebied van coaten? Neem dan contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers kunnen u er alles over vertellen en u een deskundig advies geven. Kom langs of bel naar 03/828.90.45!

 

Meer informatiepagina's:

Glas zandstralen | Hout lakken | Lakken van meubels | Lakkerij | Lakkerij België |

Back to Top