2 komponent lak

2 komponent of 2K lak is u op talloze materialen aan te brengen door Lakkerij J. & P. De Groof. Al meer dan 100 jaar staan wij bekend om onze kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Natlakken

Al vele jaren is Lakkerij J. & P. De Groof de specialist op het gebied van natlakken van alle non-ferro en ferro metalen, plastics, hout en MDF. Dankzij deze verfijnde methode kunnen diverse typen lak snel en deskundig worden aangebracht op deze materialen, waaronder 2 komponent lak. Deze 2 komponent lak is dikker en harder dan normale lak en geeft materiaal bovendien een schitterende glans. Deze en vele andere typen lak worden door onze ervaren en vakkundige medewerkers op het object aangebracht, zonder dat het materiaal daarbij vervormt. Wij garanderen u te allen tijde een optimaal resultaat dat volledig aansluit op uw wensen.

Contact

Heeft u een object dat u op professionele wijze wilt laten natlakken met 2 komponent lak of een andere soort lak? Bel dan naar 03/828 90 45. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ook een e-mail sturen naar info@lakkerijdegroof.be. U bent ook van harte welkom in onze vestiging te Hoboken, waar wij u in een persoonlijk gesprek kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Meer informatiepagina's:

Aluminium lakken | Coaten | Glas zandstralen | Hout lakken | Lakken van meubels |

Back to Top